2 Ocak 2008 Çarşamba

Basından: "Tarkan çevreci oldu"

“Metamorfoz” albümüyle “yıllardır içinde yaşadığı değişimi” ifade eden şarkıcı Tarkan, Doğa Derneği ile “stratejik ortaklık” anlaşması yaptı.

İSTANBUL - Derneğin tüm etkinliklerini “çevreci” bir duruşla destekleyecek olan şarkıcı, Doğa Derneği’nin çeşitli aktivitelerinde de yer alacak...

Doğa Derneği Genel Müdürü Güven Eken, şarkıcı Tarkan ile uzun soluklu bir çalışmaya başladıklarını ve stratejik ortaklık anlaşması yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Tarkan, gerçekten doğayı seviyor. Dünyanın ve Türkiye’nin geleceği için doğanın yaşatılması gerektiğine inandığı için Doğa Derneği’ne destek veriyor. Bu yüzden bizimle çalışmak istedi. Derneğin farklı etkinliklerinde ve tanıtım çalışmalarında derneğin yüzü ve gönüllüsü olacak.”

Bu birlikteliğin, Tarkan’ın kamuoyuna sempatik görünmek amacıyla oluşmadığını, şarkıcının gerçekten doğaya önem verdiğini ifade eden Eken, Tarkan’ın “Metamorfoz” adını verdiği albümünde derneğin logosunu kullandığını da anımsattı.

Eken, Doğa Derneği ile Tarkan’ın stratejik ortaklık anlaşması ve 2008’de yapılacak ortak etkinlik programının, Ocak ayı sonunda kamuoyuna açıklanacağını sözlerine ekledi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/431393.asp

Hiç yorum yok: